Økonomi og projektering

ProCon Danmarks spidskompetence er prisberegninger af byggerier på et tidligt stadie i planlægningen.

Vi har et veltrimmet kalkulationssystem og en lang erfaring i at vurdere de mange forskelligartede omkostninger, som et byggeri omfatter.

Prisforhandling

Vi forhandler priser ved alle vores projekter, og derfor har vi fingeren på pulsen og kender den dagspris, vi kan skaffe de forskellige materialer og ydelser til. Vi udliciterer opgaver med baggrund i den udarbejdede kalkulation. Som dygtige købmænd ved vi, hvor vi skal handle, og hvor vi kan presse prisen. Det giver vores kunder de lavest mulige om-kostninger.

Projektstyring

I forbindelse med totalrådgivning styrer vi ofte meget store byggeprojekter, som indbefatter en lang række underrådgivere, entreprenører med videre. Det kræver et gedigent overblik at sikre, at alt forløber så smidigt som muligt fra start til slut. ProCon Danmark A/S benytter oftest Byggeweb til dette arbejde. Byggeweb betyder farvel til papir og blyant.

Alle tegninger udføres digitalt og befinder sig på én central server. Her kan de implicerede parter modificere tegninger med mere og hente opdaterede oplysninger. På den måde går vi ikke fejl af hinanden, selvom mange forskellige parter arbejder samtidigt på samme sag.

Vi anvender alle funktioner i Byggeweb fra udbud over økonomistyring til udveksling af dokumenter og distribution af tegninger og instruktioner.