Sitemanagement og afslutning

Når byggeriet går i gang, går vores indsats ind i sin anden halvleg.

Vi er aktivt til stede på byggepladsen. I mange tilfælde flytter vi faktisk ind dér! ProCon Danmark ApS anser vores deltagelse i den fysiske virkeliggørelse for at være en afgørende side af arbejdet som rådgivere, og derfor har vi fokuseret på dette og øvet os i sitemanagement.

Sitemanagement

Vi organiserer indsatsen fra de forskellige entreprenører og øvrige firmaer, som deltager i byggeriet. Vi forklarer tegningerne, holder byggemøder og leder det daglige arbejde. Vores overblik bliver på den måde til gavn helt ned på detailniveau og sikrer, at byggeriet gennemføres så hurtigt – og dermed økonomisk – som muligt.

Myndighedsmæssige forhold, som for eksempel fredning, tager vi os af, og i kritiske situationer og ved særlige udfordringer er vi altid til stede. Samtidig kontrollerer vi løbende, at det udførte arbejde lever op til kvalitetskravene.

Det er det afsluttede, afleverede byggeri, som er vores ydelse til kunden. Først når projektet er nået dertil, stiller vi os tilfreds.

Tag Kontakt

Har du fået interesse i at møde os personligt, eller overvejer du at indgå et samarbejde omkring ét eller flere projekter, står vi naturligvis til rådighed.