Byggerådgivning

Har du brug for at vide, hvilke muligheder og løsninger, der kan være med til at realisere dine byggedrømme? Hos ProCon Danmark er vi et team af erfarne ingeniører, der tilbyder byggerådgivning. Vi tilbyder byggerådgivning i forbindelse med både større og mindre projekter, og vi hjælper både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi har mere end 25 års erfaring med byggerådgivning, så ønsker du kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker, drømme og behov, så er du kommet til det rette sted. Med vores mange år i branchen har vi en lang række projekter og erfaringer i vores bagkatalog, som vi kan trække på i forbindelse med dit projekt. Vi har blandt andet bistået med byggerådgivning af Berlingske Karré, Axel Towers og Københavns Kommunehospital. Du kan læse mere om dem her, samt se nogle af vores andre større projekter.

Har du brug for professionel byggerådgivning, hvor der er øje for detaljen, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag på 70 26 26 93, og fortæl os om dine byggedrømme.

Byggerådgivning København

Vi tilbyder byggerådgivning i København, og vi tilbyder også at lave de nødvendige beregninger, såsom ingeniørberegninger og statiske beregninger. Vi kan være med dig hele vejen igennem projektet, så du får det bedste slutresultat.

Med byggerådgivning i København kan vi hjælpe dig med at finde frem til de løsninger, der kan leve op til dine behov og forventninger. Vi sørger for, at du får så præcis og relevant byggerådgivning som muligt, så du er godt klædt på til byggeriet. For os er det vigtigt at sørger for, at du får den bedste rådgivning, så der ikke er tvivl om de løsninger, der er mulige for dig.

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i byggerådgivning i København. Ring gerne på 70 26 26 93. Sammen skaber vi grundlaget for dit drømmebyggeri.