Byggeledelse

Har du brug for en kompetent og rådgivende byggeleder til at varetage ansvaret for dit byggeri? Hos ProCon Danmark tilbyder vi at stå for den daglige ledelse på byggepladsen gennem byggeledelse. Med over 25 års erfaring som rådgivende ingeniører inden for byggeri har vi opbygget et gennemgående kendskab til de mange forskellige processer i et byggeprojekt samt de udfordringer, der kan opstå fra dag til dag.

Ved at lade os stå for din byggeledelse kan vi lette dine skuldre. Der er mange ting, der skal holdes styr på ved et byggeri, og vi sørger for at holde overblikket for dig. Som byggeleder holder vi styr på de forskellige håndværkere på byggepladsen samt de forskellige processer, så der ikke er nogen detaljer, der bliver overset.

Vælger du os til at varetage din byggeledelse, sørger vi for at opsætte et kontor på byggepladsen, så vi kan være til stede gennem hele arbejdsdagen. Det giver os muligheden for at følge nøje med i projektet, samtidig med at vi lettere kan stå til rådighed for håndværkerne, så arbejdet ikke går unødvendigt i stå.

Byggestyring

Vi er et team af ingeniører, der har god erfaring med byggestyring af forskellige byggeprojekter. Vi har både varetaget byggestyring i forbindelse med nybyggeri, facaderenoveringer og tilbygninger.

Vores store indsigt i branchen gør, at vi kan finde de bedste håndværkere og entreprenører til at løse netop din opgave. Vi lytter til dine behov og udvælger derfra nogle forskellige kandidater, som du kan vælge i mellem. Vi foretager altid en grundig research, så du altid får de bedst egnede fagfolk til at varetage dit byggeprojekt.

Ved at vælge os til din byggeledelse, kan du også gøre en besparelse i forhold til at vælge en hoved- eller totalentreprenør til opgaven. Hoved- og Totalentreprenører skal ofte også ud og hyre andre faggrupper, men det er ofte samlet set en dyrere løsning.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere på telefon 70 26 26 93.