Brandrådgivning

Når du står overfor et byggeri eller en større renovering, skal du huske at din bygning skal brandsikres. Men for at finde ud af hvordan bygningen bedst bliver brandsikret, kan det være en god idé med professionel brandrådgivning. Der er mange regler, der skal tages højde for, når det kommer til brandsikring, og det kan godt virke som en jungle. Med en certificeret brandrådgiver i ryggen kan du får styr på de forskellige tiltag med det samme, så du sikrer bygningen korrekt og overholder myndighedernes regler for brandsikring.

Hos ProCon Danmark tilbyder vi professionel brandrådgivning. Vi har erfaring på området, og vi er derfor altid sat grundigt ind i myndighedernes regler. Hos os får du derfor kompetent brandrådgivning, så du kan have styr på sagerne og ro i maven, når brandmyndighederne skal inspicere din bygning.

Vi tilbyder brandrådgivning til både private, offentlige og erhverv, og vi kan varetage både mindre og større projekter. Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du ønsker, vi skal stå for din brandrådgivning.

Certificeret brandrådgiver

For at kunne opnå den lovpligtige dokumentation og sikring, skal du bruge en certificeret brandrådgiver. I vores team har vi p.t. én certificeret brandrådgiver, som har flere års erfaring med brandrådgivning.

Vi sørger for at give dig en kyndig brandrådgivning, så du ikke overtræder nogen af brandmyndighedernes bestemmelser. Det vil være ærgerligt at havne i en situation, hvor du ikke kan bruge bygningen, fordi den ikke overholder de forskellige lovpligtige regler. Vores certificerede brandrådgiver sørger for, at din bygning overholder alle krav,

Vores mange års erfaring med brandrådgivning giver os et solidt grundlag at rådgive dig ud fra. Er du interesseret i at høre mere om brandrådgivning, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os allerede i dag på telefon 70 26 26 93.